2024-06-10 08:31Lehdistötiedote

Miika Mantela huusi Petra Ollin olympiatakin Klaravikista – tuotto tukee nuorten urheilu-unelmia

Huutokaupattu olympiatakki pääsi kunniapaikalle Mantelan kisastudion seinälle, Petra Ollin trikoiden viereen. Huutokaupattu olympiatakki pääsi kunniapaikalle Mantelan kisastudion seinälle, Petra Ollin trikoiden viereen.

Mikä olisikaan parempaa kuin yhdistää hyöty ja huvi? Kun Petra Ollin nimikirjoitettu olympiatakki Riosta 2016 ilmestyi klaravik.fi -sivustolle, alkoi lämminhenkinen, mutta kova, painikamppailu. Lopulta takki, jonka tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestö Hopelle, päätyi Miika Mantelalle. Nyt takki on hänen, ja lahjoitus Hopelle - tulevaisuuden painihaaveiden hyväksi – toteutuu.  

Petra Olli ei päässyt palkintokorokkeelle vuoden 2016 olympialaisissa. Mutta nyt hänen siellä käyttämästään takista on tullut voittaja. Hänen signeerattu takkinsa huutokaupattiin keväällä Klaravikissa hyväntekeväisyysjärjestö Hopen hyväksi. Tarjouskilpailun voittaja Miika Mantela asuu Etelä-Pohjanmaalla, Purmojärvellä. Mantela on itse entinen painija, ja hänen kisastudiotaan koristavat jo ennestään Petra Ollin painitrikoot- jotka hän voitti niin ikään hyväntekeväisyyshuutokaupasta.
– Olen seurannut hänen uraansa viimeiset 15 vuotta, ja entisenä painijana seuraan lajia tiiviisti ylipäätään. Se, että kyseessä oli hyväntekeväisyyshuutokauppa nytkin, sai minut kiinnostumaan vielä enemmän. Tiedät, että rahat menevät hyvään tarkoitukseen, tässä tapauksessa tarkemmin sanottuna nuorille urheilijoille", hän sanoo.  

Halu tehdä töitä osallistavan urheilun puolesta  

Huutokaupan tuotto, noin 300 euroa, lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope ry:llelle. Rahat menevät Hopen työhön, jolla edistetään urheilua kaikille taloudellisesta tilanteesta riippumatta.
Haluamme olla järjestö, joka toimii osallistavan urheilun puolesta. Toivomme, että voimme tulevaisuudessa tehdä enemmän hyväntekeväisyyshuutokauppoja yhteistyökumppaneiden ja kestävään kehitykseen tähtäävien aloitteiden kanssa. Ja toivommekin, että tämä aloite on ensimmäinen monista", sanoo Klaravikin maajohtaja Tuukka Tulosmaa.  

Miika Mantela on aiemmin käyttänyt Ruotsin Klaravikia. Tämä oli kuitenkin hänen ensimmäinen ostoksensa Suomen Klaravik-sivustolta klaravik.fi, joka avattiin 13. maaliskuuta tänä vuonna.
Tuntuu hienolta, että Klaravik on nyt olemassa myös Suomessa. Kaikki huutokauppaan ja Klaravikin kanssa kommunikointiin liittyvä on toiminut erittäin hyvin. Minulla on siis vain hyvää sanottavaa kokemuksesta yleisesti", Mantela toteaa lopuksi. 


Lisätietoa yrityksestä Klaravik

Klaravik on koneiden, työkalujen ja ajoneuvojen markkinapaikka. Tarjoamme yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden ostaa käytettyjä koneita, työkaluja ja ajoneuvoja helposti, turvallisesti ja oikeaan hintaan. Tavoitteemme on tehdä voittajia kaikilla tasoilla. Myyvien asiakkaidemme kanssa teemme tiivistä yhteistyötä paikallisen edustuksemme kautta, vastuullisen liiketoiminnan periaatteilla. Ostajillemme olemme markkinapaikka, joka ei koskaan pysähdy. Meiltä löydät aina uusia kiinnostavia huutokauppoja. Yhteiskunnan kannalta kestävä kierrätys tekee palveluksen yhteiselle ympäristöllemme. Win-win-win, yksinkertaisesti. Klaravikilla on Ruotsissa ja Tanskassa yli 250 työntekijää, 500 000 rekisteröitynyttä huutajaa, sekä tuhansia esineitä huutokaupassa viikoittain. Vuonna 2023 Klaravikissa huutokaupattiin kohteita 342 miljoonan euron edestä. Maaliskuusta 2024 alkaen Klaravik on myös Suomessa.


Yhteystiedot

Pietari Heiskanen
Marketing Coordinator
Pietari Heiskanen